Tutkimushaastattelija

Haemme tutkimushaastattelijoita tekemään tiedonkeräystä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Tiedonkeräys tapahtuu henkilökohtaisina haastatteluina erilaisissa ympäristöissä, esimerkiksi kotitalouksissa ja kauppakeskuksissa omalla paikkakunnallasi tai tehden puhelinhaastatteluja toimistollamme tai etänä esim. omassa kodissa.

Työ edellyttää rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä, joten aikaisemmasta myynti- tai asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä. Työ on itsenäistä ja voit vaikuttaa työaikoihisi.

Puhelinhaastatteluja ja/tai puhelinrekrytointia tutkimuksiimme tehdään toimistollamme Espoon Otaniemessä arkisin klo 9-16 tai klo 16-21. Puhelimitse tehtävästä tiedonkeruusta maksetaan tuntipalkkaa sekä lomakerahaa.  Etsimme myös ruotsinkielen taitoisia henkilöitä tekemään puhelimitse tapahtuvaa tiedonkeruutyötä.
Työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Vaatimuksena on laajakaistainternetyhteys ja Windows-käyttöjärjestelmällä oleva tietokone.

Ovelta ovelle -/ kotitaloushaastatteluja tehdään työantajan tablet-laitteilla. Työ on projektiluontoista ja sitä tehdään erilaisissa ympäristöissä, kuten kaupoissa ja/tai kotitaloushaastatteluina. Projektiviikkoina työtä on noin 15-40 tuntia viikossa. Kenttähaastatteluissa työaika painottuu iltapäiviin ja iltoihin ja myös viikonloput ovat käytettävissä. Palkka muodostuu kenttähaastattelujen osalta tehtyjen haastatteluiden mukaan tai tuntipalkkaisena ja se määritetään projektikohtaisesti. 

Edellytämme haastattelijoilta/rekrytoijilta:
• hyvää suomen kielen taitoa
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja joustavuutta
• rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä

Mystery shopping -tutkimusassistentit Espoon toimipisteessä

Tehtävänäsi on arvioida asiakaspalvelun laatua Mystery Shopping -menetelmällä, jossa assistentti asioi yrityksessä, soittaa asiakaspalveluun tai on verkkoyhteydessä tavallisena asiakkaana esiintyen.

Tutkimusassistentin työhön sisältyy laadunvarmistusta, yhteydenpitoa kentällä toimiviin assistentteihin sekä muita toimistotehtäviä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Toivomme, että olet valmis tekemään myös mystery shopping -asiointeja pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Arvostamme korkeakouluopintoja, kiinnostusta kaupallista alaa kohtaan ja asiakaspalvelukokemusta. Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, niistä sovimme projektikohtaisesti (minimi n. 15 h / 3 pv viikossa). Palkkaus on tuntipohjainen. Työ sopii hyvin suoritettavaksi opiskelujen ohessa.

Mystery shopping -asioijat eripuolilla Suomea

Haemme jatkuvasti henkilöitä tekemään palvelutasomittauksia mystery shopping -menetelmällä ympäri Suomea. Erityisesti tarvitsemme 18-24-vuotiaita näihin tehtäviin. Työ on projektiluontoista.

Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua.

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.