Kokenut Java-kehittäjä, Helsinki

Etsimme kokenutta Java-kehittäjää Helsingin toimistollemme

Hakemamme henkilö on marinoitunut useiden ohjelmistohankkeiden liemissä ja kartuttanut työkokemusta Java-kehityksestä yhteensä vähintään 5 vuotta.

Cinialla ohjelmistokehittäjät hyödyntävät työssään modernia web-teknologiaa, julkaisuautomaatiota ja pilvialustoja. Asiakashankkeissa on kuitenkin toisinaan tarve hyökätä pelkäämättömällä asenteella vanhemman koodin kimppuun. Siihen laaja-alaisempi kokemus  ja näkemys erilaisista järjestelmistä antaa paremmat edellytykset.

Urasi aikana olet työskennellyt esim. joillain seuraavista teknologioista: Java, JavaEE, SOAP, WebServices, SQL-relaatiotietokannat ja rajapinnat, IBM WAS & WLP, Liferay yms. Kaikki muu tehtävässä relevantti tekninen osaaminen on tietysti eduksi. Sinulta sujuu yksikkötestaus ja käytät sujuvasti versionhallinnan ja tehtävienhallinnan työkaluja.

Nautit siitä, että projektien tai toimeksiantojen päättyessä pääset ottamaan tiimisi kanssa haltuun seuraavaa haastavaa tehtävää. Sinua motivoi monisyisten teknisten ongelmien ratkaiseminen – ei se millä teknologialla pääset niitä ratkaisemaan. Joukkueessamme ei ole tilaa sooloartisteille, mutta luontevasti kommunikoivana tiimipelurina solahdat ketjuun helposti.

Tämä tehtävä on juuri sinulle, joka olet puurtanut samoissa ympyröissä mielestäsi jo liian kauan. Cinialla saat mahdollisuuden hypätä dynaamiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöön, jossa hyödynnät heti vahvuuksiasi, mutta jossa uuden oppiminen ja vaihtelevat tehtävät pitävät mielen virkeänä.

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.