Ravintolapäällikkö

Vaakahuoneen Paviljonki ja Höyrylaiva s/s Ukkopekka etsivät ravintolapäällikköä luotsaamaan Turun alueen rakastetuimpia kesäkohteita.

Höyrylaivaosakeyhtiö s/s Ukkopekka on Aurajoen paraatipaikalla toimiva perheyritys, johon kuuluu suviravintola Vaakahuoneen Paviljonki ja Höyrylaiva s/s Ukkopekka. Vaakahuoneen ravintola- ja viihdekokonaisuus on ainutlaatuinen Turussa, ellei koko Suomessa. Samalta terassialueelta löytyy kahvila, pizzeria, á la carte -ravintola, seisova saaristolaispöytä sekä tanssia ja elävää musiikkia. S/s Ukkopekka on Saaristomeren viimeinen aito matkustajahöyrylaiva, joka on tunnettu illallisristeilyistä Loistokarin saarelle sekä Turun ja Naantalin välisestä risteilyliikenteestä. Olemme avoinna kesäkaudella vapusta syyskuun alkuun. Asiakaskuntamme koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistä asiakkaista, yksittäisistä matkailijoista ryhmiin. Nykyisen ravintolapäällikön siirryttyä uusiin tehtäviin etsimme innostunutta henkilöä mukaan uudistamaan ja kehittämään kohteidemme ravintola- ja palvelukokonaisuutta.

Ravintolapäällikkönä tehtäviisi kuuluu mm. henkilöstö- ja työvuorosuunnittelu, tilaukset ja varastonhallinta sekä päivittäisen toiminnan johtaminen ja henkilökunnan ohjaaminen kohti tavoitteita. Vastaat Vaakahuoneen Paviljongin ja Höyrylaiva s/s Ukkopekan salitoimintojen ja asiakaspalvelun sujuvuudesta ja laadusta. Innostat omalla toiminnallasi ja positiivisella asenteellasi koko henkilökuntaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrittäjän, keittiöpäällikön sekä ketterän myyntitiimimme kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ravintolapäällikön työstä, suunnitelmallisuutta, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä ja ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja sitoutumista työntekoon. Kokemus matkailualalta ja tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös englannin kielen taitoa ja hyvää tietotekniikan hallintaa. Käytössämme on HRsuunti-työvuorosuunnittelujärjestelmä sekä Restolution-kassaohjelma. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän perinteikkäässä perheyrityksessä sekä rennon ja kannustavan työyhteisön aurinkoisessa Aurajokivarressa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.4.2019. Työ voi alkaa jo aiemmin osa-aikaisena, sillä toivomme sinun osallistuvan tulevan tiimisi rekrytointiprosessiin alkuvuoden aikana. Lähetäthän hakemuslomakkeen palkkatoiveineen viimeistään 26.11.2018 mennessä. Työnkuvaa koskeviin puhelintiedusteluihin vastaa varatoimitusjohtaja Terhi Tammi arkisin klo 10-12, puh. 050 379 8444.

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.