Keittiöpäällikkö

Vaakahuoneen Paviljonki ja Höyrylaiva s/s Ukkopekka etsivät joukkoonsa ammattitaitoista keittiöpäällikköä.

Höyrylaivaosakeyhtiö s/s Ukkopekka on Aurajoen paraatipaikalla toimiva perheyritys. Vaakahuoneella tarjoamme kalapainotteista saaristolaisruokaa, pizzaa, Á la Carte –annoksia ja kahvilatuotteita. Valmistamme ja toimitamme ruoat myös Höyrylaiva s/s Ukkopekalle ja Loistokarin saarelle, jossa Loistokarin Ukko ja Akka savustavat ja halstraavat puolestaan kalat Vaakahuoneen saaristolaispöytään. Asiakaskuntamme koostuu niin suurista ryhmistä kuin yksittäisistä matkailijoista. Olemme avoinna kesäkaudella vapusta syyskuun alkuun.

Haemme nyt kokenutta keittiöpäällikköä kehittämään ravintolapalveluitamme ja johtamaan uudistuvan keittiön operatiivista toimintaa. Päävastuualueesi on huolehtia ravintolaruokamme laadusta ja toimia keittiön esimiehenä. Hyvä ruoka on sinulle kunnia-asia. Suurin osa työstä on omalla esimerkillä johtamista arjen tehtävissä. Osallistut myös keittiön työvuorosuunnitteluun, menujen suunnitteluun, tilausten tekoon ja varastonhallintaan. Olet luova, rohkea ja haluat kehittää yhdessä tiimimme kanssa ravintolakonseptiamme. Innostat omalla toiminnallasi ja positiivisella asenteellasi koko henkilökuntaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrittäjän, ravintolapäällikön sekä ketterän myyntitiimimme kanssa.

Odotamme sinulta keittiöalan koulutusta, aiempaa esimieskokemusta, suunnitelmallisuutta, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä ja ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja sitoutumista työntekoon. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän perinteikkäässä perheyrityksessä sekä rennon ja kannustavan työyhteisön aurinkoisessa Aurajokivarressa.

Työ alkaa 1.4.2019 ja kestää kokoaikaisena syyskuun alkuun. Lähetäthän hakemuslomakkeen palkkatoiveineen viimeistään 14.12.2018 mennessä. Työnkuvaa koskeviin puhelintiedusteluihin vastaa varatoimitusjohtaja Terhi Tammi arkisin klo 10-12, puh. 050 379 8444.

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.