Tiedottaja, määräaikainen työsuhde

Haemme Tehyn viestintään opintovapaan sijaiseksi tiedottajaa ajalle 12.8.2019-30.6.2020. 

Etsimme mielenkiintoiseen näköalapaikkaan Tehyn viestinnässä moniosaajaa, jonka keskeisiä vastuualueita ovat sisällön tuotanto Tehyn omiin viestintäkanaviin, mediasuhteet ja median palvelu sekä osallistuminen Tehyn yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen viestinnän näkökulmasta.

Tehtävä edellyttää vahvaa suomen kielen ja asiakirjoittamisen hallintaa sekä kokemusta verkkopalveluiden julkaisujärjestelmistä ja sosiaalisen median kanavien peruskäytöstä. Työhön kuuluu myös muita viestinnän asiantuntijatehtäviä kuten sisäistä koulutusta ja konsultointia sekä osallistuminen Tehyn yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyviin viestintätehtäviin.

Tehyn 14 hengen viestintätoimintoon kuuluvat Tehy-lehden toimitus ja viestintätiimi. Tiedottaja työskentelee seitsemän hengen viestintätiimissä, joka vastaa Tehyn sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, verkkopalveluista ja some-kanavista. Tiedottaja tekee tiivistä yhteistyötä myös Tehyn muiden toimialojen asiantuntijoiden kanssa. 

Edellytämme myös tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vahvaa suomen kielen ja asiakirjoittamisen osaamista. Ruotsin ja englannin kielen taidosta on etua tehtävässä. Tehtävässä tarvitaan kokemusta monikanavaisen viestinnän tekemisestä ja yhteiskunnallisen päätöksenteon, sosiaali- ja terveysalan sekä työelämän tuntemus katsotaan eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Tehyssä noudatettavan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 21.5. klo 12.00-14.00 ja to 23.5. klo 14.00-16.00 viestintäjohtaja Katri Lindqvist, puh. 040 588 3431. 

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.