Avoin hakemus

Meillä on osaavia ja mukavia työkavereita. Yksi vahvuuksistamme on kulttuurimme, jonka eteen teemme paljon töitä. Kannustamisen, oppimisen, kehittämisen ja ylipäätään hyvän fiiliksen aistii jo sisään astuessa. Ja työkaverin pärjäämisellä on aidosti merkitystä. Yritys perustettiin 2012 palavasta halusta tarjota digiajan markkinoinnin mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Palava halu on tuottanut tulosta, sillä palvelemme tällä hetkellä yli 10 000 asiakastamme 200 loistavan routalaisen voimin 19 paikkakunnalla ympäri Suomea.


Tässä hieman meistä:

  • Roudalla uskotaan ihmisiin ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja olla oman työnsä pomo
  • Routa palkitsee parhaimpansa ja meillä riittää erilaisia skaboja, kisoja, porkkanoita, mitä näitä nyt on, missä pääset käsiksi huikeisiin palkintoihin.
  •  Routalaisilla on hauskaa työssään ja yhdessä: etäaikana on kovasti kaivattu esim. tiimi-iltoja, kesäkemuja, liikunta- ja hyvinvointipäiviä, ryhmätreenausta, futsalia, kalastuskisoja – You name it. Ja kun korona helpottaa niin taas mennään!
  • Roudassa voit kuulla puhuttavan monia murteita – käytävillä voi kuulua lounaismurre, hämäläismurre, eteläpohjalainen murre, keski- ja pohjoispohjalainen murre tai peräpohjalainen murre – savolaistakaan unohtamatta.

Mikäli kiinnostuit meistä työnantajana, niin täytä hakemus oheisesta linkistä.
Olemme yhteydessä kun sopivia paikkoja tulee tarjolle.

 

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.