Avoin hakemus

Routalaiset ovat osaavia ja mukavia työkavereita. Yksi vahvuuksistamme on yrittäjähenkinen kulttuurimme. Kannustamisen, oppimisen, kehittämisen ja ylipäätään hyvän fiiliksen aistii jo sisään astuessa. Ja työkaverin pärjäämisellä on aidosti merkitystä. Yritys perustettiin 2012 palavasta halusta tarjota digiajan markkinoinnin mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Palava halu on tuottanut tulosta, sillä palvelemme tällä hetkellä 9000 asiakastamme 150 loistavan routalaisen voimin – Turussa, Helsingissä, Porissa ja Tampereella.
Tässä hieman meistä:

  • Routa palkitsee parhaimpansa Porsailla. Meillä kunnioitetaan ja palkitaan persoonallisuuksia Routa Porsas -pysteillä! Yksi meistä on ilopilleri, toinen hengennostattaja, kolmas menestyy omalla säntillisyydellään. Palkitun kenttämyynnin keikkakeisarin konttorituoli ammottaa tunnetusti aina tyhjyyttään. Hänhän on asiakkaalla.
  • Routalaisilla on hauskaa työssään ja yhdessä: Routa United -futisjoukkue, ryhmätreenausta, futsalia, kalastuskisoja, tiimi-iltoja, kesäkemuja, liikunta- ja hyvinvointipäiviä – You name it.
  • Roudassa voit kuulla puhuttavan monia murteita – käytävillä voi kuulua lounaismurre, hämäläismurre, eteläpohjalainen murre, keski- ja pohjoispohjalainen murre tai peräpohjalainen murre – savolaistakaan unohtamatta.

Mikäli kiinnostuit meistä työnantajana, niin täytä hakemus oheiseta linkistä.
Olemme yhteydessä kun sopivia paikkoja tulee tarjolle.

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.