Hakemus - Kreate Rata Oy

Etsimme nyt lisää kehittymishaluisia radanrakentamisen ammattilaisia kasvavaan joukkoomme! Meillä on mielenkiintoisia hankkeita työmaapäälliköille, työmaainsinööreille, työnjohtajille, ratatyökoneiden kuljettajille sekä ratatyöntekijöille.

Odotamme hakijoilta kokemusta ratatyöstä ja ennen kaikkea kiinnostusta alaa kohtaan sekä reipasta ja hyvää asennetta ratatöiden parissa työskentelyyn. Odotamme myös kiinnostusta liikenne- ja työturvallisuutta kohtaa. Hankkeet sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Heräsikö kiinnostus päästä kasvumatkaamme ja mutkattomaan porukkaamme mukaan? Jos annat aktiivisen työpanoksesi ja tuot toimintaamme ehkäpä jopa ripauksen jotakin uutta, niin me pystymme tarjoamaan juurin sinun mittaisiasi työtehtäviä. Meillä et siis ole ”vain töissä” vaan saat mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja päästä vaikuttamaan. Lisäksi tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Jos sisältäsi löytyy polte tehdä aina paremmin, saatat olla sisimmältäsi kreatelainen. Annahan siis kuulua itsestäsi!Tuo hakemuksessasi esiin tehtävään soveltuva kokemuksesi ja koulutuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ratarakentamisen johtajamme Timo Leppänen p. 040 821 0143 tai timo.leppanen@kreate.fi

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.