Markkinointipäällikkö

Haemme nyt markkinointipäällikköä Biltemalle

 

Vastaat digitaalisen markkinoinnin strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta.

- Vastaat markkinointistrategiasta ja sen kehittämisestä tutkimuksiin ja dataan pohjautuen.

- Johdat ja kehität Rakkaudesta tekemiseen -brändikonseptia Suomen markkinassa vastaten sesonkikampanjakonsepteista ja niiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä monikanavaisesti.

- Vastaat vuosibudjetoinnista ja mediasuunnitelmista mediaostoineen.

- Johdat suurta digi-, mainos-, media- ja datatoimistokumppanuutta kustannustehokkaasti.

- Johdat Biltema Suomen inhouse-markkinointitiimiä, ja vastaat operatiivisen työn kehittämisestä sekä organisoimisesta.

- Toimit Suomen markkinoinnin avainhenkilönä ja kontaktipintana nordic-tasolle, jossa suunnittelette yhdessä markkinointia muiden pohjoismaisten marketing manager -kollegoiden kanssa, joten sinulla on erinomainen englannin kieli sekä hyvät myynti- ja neuvottelutaidot. 

- Digitaalinen dataohjattu markkinointi ja kohdennettu laaja-alainen sisällöntuotanto eri mediakanavia hyödyntäen on erityinen vahvuutesi. Toimit liiketoiminnan ytimessä ja osaat haastaa perinteisiä malleja sekä edistää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia myynnin kiihdyttämisessä.

- Markkinoinnin avainlukujen, ROIN tehokkuuden seuranta, toimenpiteiden mittaaminen ja analysointi ovat tärkeä osa jatkuvaa prosessinomaista markkinoinnin johtamistasi. 

- Olet erikoistunut suurten verkkokauppojen sekä myymälöiden asiakasvirtojen kasvattamiseen ja myynnin kiihdyttämiseen.

- Olet kehittämisen pioneeri, joka tarttuu tuumasta toimeen ja johtaa proaktiivisesti markkinointia kohti tavoitteita ja myynnin kasvua dataan pohjautuen.

- Olet osa Suomen johtoryhmää. 

 

Odotamme:

- Sinulla on vähintään 5 vuoden monipuolinen osaaminen ja vahvaa näkemystä sekä erinomaisia näyttöjä retail-markkinoinnin johtamisesta ahtaissa markkinoissa. Ymmärrät kilpailutekijät sekä erottautumisen merkityksen.

- Olet modernin kasvumarkkinoinnin erityisosaaja ja ymmärrät arvoperusteisen 360 brändin rakentamisen lainalaisuudet

- Jos jotakin, sinulla on taito saada ihmiset ympärilläsi loistamaan. Olet toiminut esimiehenä ja tiedät mitä tarkoittaa valmentava esimiestyö.

- Tuot rohkeasti esille ajatuksiasi ja luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä.

 

Tarjoamme:               

- Näköalapaikan yhdessä Pohjoismaiden suurimmista käyttötavaraketjuista, jossa pääset taatusti kehittymään ja kehittämään.

- Työskentelet inhouse-tiimin kanssa uudistetuissa toimitiloissa Helsingin Suutarilan tavaratalon yhteydessä olevissa toimistotiloissa. Vielä toistaiseksi työskentelemme etänä, mutta palaamme toimistolle hallitusten suositusten mukaisesti.

 

Tehtävä on kokoaikainen, kuukausipalkkainen ja työaika on keskimäärin 37,5 h/vko.  Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 26.9.2021 mennessä ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Ole nopea, sillä aloitamme sopivien ehdokkaiden haastattelun jo hakuajan kuluessa. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään marraskuun alussa.

 

Käsittelemme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Onko sinulla Oikotien osaajaprofiili?

Voit käyttää olemassa olevaa osaajaprofiilia hakemuslomakkeen täyttämisessä.

Lisätietoja Oikotien osaajaprofiilista

Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.