Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Kesätyöntekijä Kokkolan Biltemaan

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 300 työntekijää 15 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu ja avaamme kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Etsimmekin tulevaan kesäsesonkiin upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Kokkolan tavarataloon vielä yhtä kesätyöntekijää polkupyöriin erikoistuneen myyjän tehtäviin.

Toimit pääasiallsesti polkupyörämyyjänä, ja erikoistut polkupyörien kasaukseen, korjaukseen ja myyntiin, joten toivomme sinulta kiinnostusta ja/ tai kokemusta polkupyöristä ja niiden korjaamisesta.

Tarvittaessa tehtäviisi kuuluvat normaalit myös muut myyjän tehtävät; asiakaspalvelu ja asiakaspalvelupisteessä toimiminen, kassatyöskentely, kuormanpurku ja hyllytys sekä myymälän siisteyden ylläpitäminen.


Odotamme sinulta

 • Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Vähintään 18 vuoden ikää (myytävät tuotteet)
 • Sujuva ruotsin kielentaito katsotaan eduksi
 • Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta
 • Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa
 • Kiinnostusta/ kokemusta kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä. Tai ehkäpä sinulla on harrastuksesi kautta erityistä kiinnostusta joihinkin monipuolisen tuotevalikoimamme tuoteryhmiin.


Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä
 • Uusitun myymäläkonseptin ja toimivat työkalut
 • Rennon ja kannustavan työilmapiirin lempeiden kollegoiden kera
 • Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme
 • Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä
 • Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään
 • Työpaikan julkisten kulkuyhteyksien päässä


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat mukavan kesätyökokemuksen.

Toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan. Kesätyö kestää syyskuun loppuun saakka, ja viikkotyöaika on keskimäärin 15 h/ viikko. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 15.5.2022 mennessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.

Työsuhdetyyppi Kesätyö
Työn laatu Tuntityö
Sijainti Kokkola, Suomi
Hakuaika 26.04.2022 - 15.05.2022
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.