Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Kesätyöntekijä Raision Bilteman Cafeen

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 300 työntekijää 15 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu ja avaamme kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Tulevaan kesäsesonkiin tarvitsemme upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Raision tavaratalon kahvilaan vielä yhden kesätyöntekijän ainakin elokuun loppuun saakka


Pääasiallinen tehtäväsi on Biltema Cafe:n kahvilassa työskentely. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassalla työskentely ja kahvilassa myytävien tuotteiden valmistaminen ja esille laittaminen. Tarvittaessa työskentelet myös Bilteman Raision tavaratalossa, jolloin tehtäviisi kuuluvat normaalit myyjän tehtävät: kassatyöskentely, asiakaspalvelu, kuormanpurku ja hyllytys sekä myymälän siisteyden ylläpitäminen. Huomioithan, että tehtävä vaatii hygieniapassiaOdotamme sinulta

- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

- Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta

- Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

- Kiinnostusta/ kokemusta kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä. Tai ehkäpä sinulla on harrastuksesi kautta erityistä kiinnostusta joihinkin monipuolisen tuotevalikoimamme tuoteryhmiin.

- Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

- Vähintään 18 vuoden ikää (myytävät tuotteet)

- Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä

- Uusitun myymäläkonseptin ja toimivat työkalut

- Rennon ja kannustavan työilmapiirin lempeiden kollegoiden kera

- Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme

- Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä

- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään

- Työpaikan julkisten kulkuyhteyksien päässä


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat mukavan kesätyökokemuksen.

Toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan. Kesätyö kestää ainakin elokuun loppuun saakka, ja viikkotyöaika on keskimäärin 18 h/ viikko. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.


Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 15.5.2022 mennessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.

Työsuhdetyyppi Kesätyö
Työn laatu Tuntityö
Sijainti Raisio, Suomi
Hakuaika 27.04.2022 - 15.05.2022
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.