Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Myymälänhoitaja uuteen avattavaan Mikkelin Biltemaan

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 300 työntekijää 15 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu ja avaamme kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä. 

Etsimmekin upean Biltema-perheemme vahvistukseksi uuteen avattavaan Mikkelin tavarataloon myymälänhoitajaa

Tavaratalon myymälänhoitajana tehtäviisi kuuluu tavaratalon operatiivinen johtaminen yhteistyössä tavaratalopäällikön kanssa. Vastaat siitä, että tavaratalossa on riittävästi tuotteita ja myyvät esillepanot. Toimit koko myymälähenkilökunnan lähiesimiehenä ja varmistat, että tavaratalossa on koko ajan oikean kokoinen miehitys. Myymälänhoitaja kuuluu tavaratalon johtoryhmään ja vastaa vuorollaan koko tavaratalon toiminnasta. 

Odotamme sinulta:

- Kaupan alan koulutusta ja työkokemusta esimiehenä olemisesta vähittäis- tai päivittäistavarakaupassa

- Hyviä esimies- ja ihmissuhdetaitoja 

- Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kantaa vastuuta

- Oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä oikeanlaista tekemisen meininkiä ja yhteistyökykyä sekä taitoa tehdä tulosta

- Valmiutta työskennellä aamu-. Ilta- ja viikonloppuvuoroissa

- Englannin ja ruotsin kielentaito katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä

- Uudet toimitilat, Bilteman konseptin mukaisen myymälän ja toimivat työkalut

- Mahdollisuuden päästä avaamaan ja kehittämään aivan uutta myymälää

- Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme

- Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä

- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään

Myymälänhoitajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen ja työaika on keskimäärin 37,5 h/ vko. Palkkaus ja työn tarkempi aloitusaika sopimuksen mukaan.

 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 18.5.2022 mennessä, ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pasi Daavitsainen sähköpostitse manager.joensuu@biltema.fi.Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.

 

Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.

 

Uuteen Mikkelin Biltemaan haetaan myös muuta henkilökuntaa, ja mikäli muutkin vastuutehtävät kiinnostavat sinua, täytäthän kohdan hakulomakkeesta.

 

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Mikkeli, Suomi
Hakuaika 06.05.2022 - 18.05.2022
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.