Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Osastovastaavia uuteen avattavaan Mikkelin Biltemaan

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 300 työntekijää 15 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu ja avaamme kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin ja lähteä kehittämään uutta tavarataloa vastaamaan Bilteman konseptia?

 

Etsimme nyt Mikkelin uuteen avattavaan tavarataloomme yhteensä 6 osastovastaavaa: logistiikkavastaavaa, kassa- ja asiakaspalvelu- ja osastovastaavaa, osastovastaavia eri osastoille sekä kahvilavastaavaa

 

Odotamme sinulta:

Vastaavana toimit vuorollasi vastuumyyjänä ja vuoroesimiehenä, ja vastaat silloin koko tavaratalon toiminnasta. Kuulut myös tavaratalon johtoryhmään. 

- Kaupan alan koulutusta ja työkokemusta vähittäis- tai päivittäistavarakaupasta 

- Hyviä ihmissuhdetaitoja sekä kiinnostusta ja/ tai osaamista esimiestehtävistä

- Kiinnostus ja osaaminen vastuutehtävistä katsotaan eduksi

- Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kantaa vastuuta 

- Oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä, joustavuutta ja paineensietokykyä, oikeanlaista tekemisen meininkiä ja yhteistyökykyä sekä taitoa tehdä tulosta

- Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

 

Avoimet tehtävät:

1 LOGISTIIKKAVASTAAVA

Logistiikkavastaavana tehtäviisi kuuluu tavaratalon tavaravirran optimaalinen hallinta ja työnjohdollinen vastuu varaston päivittäisistä rutiineista ja varastotyöskentelyn sujuvuudesta. Vastaat yhdessä tavaratalopäällikön kanssa tilausrajoista ja aikataulutuksesta tavaratalon logistiikassa, saldonhallinnasta ja jälkimarkkinoinnista, mutta toimit sujuvasti myös asiakasrajapinnassa. 

Yllä mainittujen odotusten lisäksi tämä tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä riittävää IT-osaamista. Pinkkari- ja trukkiajotaito katsotaan eduksi.

1 KASSA- JA ASIAKASPALVELU- JA OSASTOVASTAAVA

Osastovastaavana, vastuualueinasi kassa- ja asiakaspalvelu sekä koti- ja tekniikkaosastot, vastaat tavaratalon asiakaspalvelupisteen toiminnasta, kassarutiineista, tavaratalon rahaliikenteestä ja lisäksi vastaat reklamaatioiden ja palautusten oikeanlaisesta käsittelystä ja kassa-ja asiakaspalvelupisteen uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.  Osastovastaavana vastaat koti- ja tekniikkaosaston toiminnasta, alueen kaupallisuudesta ja myynnin kehittymisestä sekä huolehdit esillepanosta, siisteydestä ja hyvästä täyttöasteesta. 

3 OSASTOVASTAAVAA

Osastovastaavana vastaat koko osaston toiminnasta ja panostat alueen kaupallisuuteen ja myynnin kehittymiseen. Huolehdit osastosi esillepanosta, siisteydestä ja hyvästä täyttöasteesta. Kuulut tavaratalon johtoryhmään ja vastaat vuorollasi koko tavaratalon toiminnasta.

Rakentaminen ja työkalut: kokemus ja osaaminen rakentamisesta ja työkaluista katsotaan eduksi.

Autoilu ja autonhoito: kokemus ja kiinnostus autoihin sekä osaaminen auton varaosista, autonhoitotuotteista ja moottoripyörätarvikkeista katsotaan eduksi.

Vapaa-aika, veneily: vapaa-ajan toimintoihin kuuluvat mm. urheilu, pyöräily, veneily ja kalastus, metsästys, retkeily, matkustaminen, leikki, harrastus, kotieläimet ja puutarha. Kokemus ja osaaminen joistain osa-alueista katsotaan eduksi.                           

1 KAHVILAVASTAAVA 

Kahvilavastaavana tehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu Bilteman Cafen toiminnasta sekä päivittäisten toimintojen sujumisen varmistaminen. Huolehdit tilauksista, seuraat hävikkiä, ylläpidät Omavalvonta –järjestelmää sekä vastaat myös kahvilahenkilökunnan perehdytyksestä, koulutuksesta ja osaamisesta. Hoidat näppärästi myös kahvilan päivittäiset kassatoiminnot, kahvilatuotteiden valmistuksen sekä huolehdit kahvilan siisteydestä ja viihtyvyydestä aurinkoisella asiakaspalveluasenteella. 

Edellä mainittujen odotusten lisäksi tämä tehtävä edellyttää tehtävään sopivaa koulutusta ja hygieniapassia. Lisäksi työkokemusta kahvilasta ja myös kokemus kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä

- Uudet toimitilat, Bilteman konseptin mukaisen myymälän ja toimivat työkalut

- Mahdollisuuden päästä avaamaan ja kehittämään aivan uutta tavarataloa

- Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme

- Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä

- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään

 

Kaikki edellä mainitut tehtävät ovat kokoaikaisia, kuukausipalkkaisia ja työaika on keskimäärin 37,5 h/vko. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 22.5.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö Pasi Daavitsainen sähköpostitse manager.joensuu@biltema.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli haluat hakea eri vastuutehtäviin, täytäthän kohdat hakulomakkeesta.

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Mikkeli, Suomi
Hakuaika 13.05.2022 - 22.05.2022
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.