Kokenut palkanlaskija

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 300 työntekijää 15 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu ja avaamme kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Oletko rautainen palkanlaskennan ammattilainen ja valmis vastaamaan koko Biltema Suomi Oy:n palkanlaskentaprosessista?

Haemme nyt Bilteman pääkonttoriin kokenutta palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta palkanlaskennasta, palkanlaskennan prosesseista ja siihen liittyvästä raportoinnista. Toimit palkanlaskentajärjestelmän (Personec W) pääkäyttäjänä ja vastaat koko palkanlaskentaprosessin sujuvuudesta. Kokonaisuuteen kuuluu palkka-aineiston valmistelu, palkka-ajot, matka- ja kululaskujen käsittely ja viranomaisyhteistyö sekä yhteistyö hallinnon eri osa-alueiden, erityisesti HR:n ja talouden, kanssa. 

Odotamme sinulta:

- Kaupan työehtosopimuksen ja palkkoihin liittyvän lainsäädännön tuntemista ja tulkintakokemusta 

- Hyvää osaamista Personec W –palkkajärjestelmästä sekä riittäviä tietoteknisiä valmiuksia

- Tehtävään sopivaa koulutusta

- Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kantaa vastuuta

- Positiivista asiakaspalveluasennetta ja taitoa neuvoa ja tukea esimiehiä palkkakysymyksissä


Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä,

- uusitut toimistotilat ja toimivat työkalut,

- rennon ja kannustavan työilmapiirin,

- innostavan, itsenäisen tehtäväkuvan sekä

- hyvät kouluttautumismahdollisuudet.


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen, palkkaus sopimuksen mukaan. Toimipaikkasi on Bilteman pääkonttorissa Helsingin Suutarilassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hae tehtävää heti täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 14.8.2022 mennessä, ja liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Pia Savolainen sähköpostitse pia.savolainen@biltema.com. 

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. Huomioithan myös, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Helsinki, Suomi
Hakuaika 14.07.2022 - 14.08.2022
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.