Kesätyöntekijöitä Lappeenrannan Biltemaan

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 300 työntekijää 15 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu, ja avaamme kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Tulevaan kesäsesonkiin tarvitsemme upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Lappeenrannan tavarataloon vielä ainakin kahta kesätyöntekijää kassamyyjän tehtäviin

Pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan kassatyöskentely, tarvittaessa muitakin myyjän tehtäviä: asiakaspalvelua ja asiakkaan opastamista, hyllytystä, kuormanpurkua ja myymälän siisteyden ylläpitämistä. 

Odotamme sinulta

- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

- Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta

- Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

- Kiinnostusta/ kokemusta kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä. Tai ehkäpä sinulla on harrastuksesi kautta erityistä kiinnostusta joihinkin monipuolisen tuotevalikoimamme tuoteryhmiin.

- Vähintään 18 vuoden ikää (myytävät tuotteet)


Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä

- Uusitun myymäläkonseptin ja toimivat työkalut

- Rennon ja kannustavan työilmapiirin lempeiden kollegoiden kera

- Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme

- Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä

- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään

- Työpaikan julkisten kulkuyhteyksien päässä


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat mukavan kesätyökokemuksen.


Toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan. Kesätyö kestää syyskuun loppuun saakka, ja viikkotyöaika on keskimäärin 10 h/ viikko. Kesätyön jälkeenkin saattaa olla mahdollista jatkaa osa-aikaisena työntekijänä, sillä joudumme organisoimaan toimintaamme muuttuvassa henkilöstötilanteessa loppuvuoden aikana.

Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 7.8.2022 mennessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.

Työsuhdetyyppi Kesätyö
Työn laatu Tuntityö
Sijainti Lappeenranta, Suomi
Hakuaika 21.07.2022 - 07.08.2022
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.