Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Osastovastaava, autoilu, autonhoito ja mp

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 330 työntekijää 17 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu ja olemme avanneet kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Etsimme Biltema-perheemme vahvistukseksi Lahden tavarataloon osastovastaavaa autoilu, autonhoito ja mp-osastolle

Osastovastaavana, vastuualueinasi autoilu, moottoripyöräily ja autonhoito, vastaat koko osaston toiminnasta, alueen kaupallisuudesta ja myynnin kehityksestä sekä huolehdit esillepanosta, siisteydestä sekä hyvästä täyttöasteesta. Lisäksi vastaat vuorollasi tavaratalon toiminnasta. 


Odotamme sinulta:

 
- Kaupan alan koulutusta ja työkokemusta vähittäis- tai päivittäistavarakaupasta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

- Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta

- Kokemus ja osaaminen auton varaosista ja autonhoitotuotteista katsotaan eduksi

- Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

 

Tarjoamme:

- Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä

- Uusitun myymäläkonseptin ja toimivat työkalut

- Rennon ja kannustavan työilmapiirin lempeiden kollegoiden kera

- Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme

- Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä

- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään

 

Tehtävä on kokoaikainen, kuukausipalkkainen ja työaika on keskimäärin 37,5 h/vko. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta rekrytointijärjestelmässämme 25.09.2022 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.  Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Lahti, Suomi
Hakuaika 05.09.2022 - 25.09.2022
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.