Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Kassamyyjä Seinäjoen Biltemaan

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 330 työntekijää 17 tavaratalossa. Vuonna 2022 kasvumme jatkuu ja olemme avanneet kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä. 

Etsimmekin upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Seinäjoen tavarataloon osa-aikaista kassamyyjää

Pääasiallisesti tehtäväsi tulee olemaan kassatyöskentely ja tarvittaessa myös muut myyjän tehtävät: asiakaspalvelu, hyllytys ja kuorman purku sekä myymälän siisteyden ylläpitäminen.


Odotamme sinulta:


- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

- Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta

- Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

- Kiinnostusta/ kokemusta kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä. Tai ehkäpä sinulla on harrastuksesi kautta erityistä kiinnostusta joihinkin monipuolisen tuotevalikoimamme tuoteryhmiin.

- Vähintään 18 vuoden ikää (myytävät tuotteet)


Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä

- Uusitun myymäläkonseptin ja toimivat työkalut

- Rennon ja kannustavan työilmapiirin lempeiden kollegoiden kera

- Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme

- Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä

- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään


Tehtävä on osa-aikainen, tuntipalkkainen ja aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään elokuun puolessa välissä. Työaika on keskimäärin 10 - 15 h/ vko. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 15.1.2023 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.  Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Osa-aikainen
Sijainti Seinäjoki, Suomi
Hakuaika 03.01.2023 - 15.01.2023
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.