Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Siistijä/ kuormanpurkaja - hyllyttäjä

Biltema Suomi Oy

Biltema on poikkeuksellinen perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on yli 330 työntekijää 17 tavaratalossa. Kasvumme jatkuu ja vuonna 2022 avasimme kaksi uutta tavarataloa- heinäkuussa Mikkeliin ja elokuussa Poriin.

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan, jossa saat osallistua vaihteleviin tehtäviin tavaratalossa aina kuormanpurusta tavaratalon siistinä pitämiseen? Tarjoamme tueksesi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Etsimme upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Espoon tavarataloon osa-aikaista tavaratalon siistijä/ kuormanpurkaja-hyllyttäjää.


Olet siellä, missä apua tarvitaan, pääasiallinen tehtäväsi on tavaratalon siistijänä toimiminen, mutta tarvittaessa osallistut monipuolisesti myymälätyöskentelyyn: kuormanpurkuun, asiakaspalveluun, hyllytykseen sekä myymälän siisteyden ylläpitämiseen. Kyseessä on uusi tehtävä, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Odotamme sinulta:

- Palveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta huolehtia tavaratalon viihtyisyydestä

- Positiivista ja energistä asennetta ja halua auttaa erilaisissa tehtävissä

- Valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa, vaikka varsinainen työskentely tapahtuu pääasiassa aamuvuorossa klo 7 -13

- Kokemus kaupan alalta ja erityisesti siistijänä toimimisesta katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä

- Rennon ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit

- Tehtävän, jossa yhdistyy monenlaisia kaupan alan toimia

- Hyvät urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä

- Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään

- Työpaikan julkisten kulkuyhteyksien päässä


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen ja työaika on keskimäärin 30,0 h/ viikossa. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.


Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2023. Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 27.1.2023 mennessä.

Laita hakemuksesi tulemaan heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Tuntityö
Sijainti Espoo, Suomi
Hakuaika 12.01.2023 - 27.01.2023
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin
 
Hakemuslomakkeelle syötetyt tiedot tallentuvat lähettämisen jälkeen Taito-rekrytointijärjestelmään, jossa ne ovat rekrytoivan työnantajan käytettävissä rekrytointitarkoitukseen.