Hakemuslomaketta ei voi avata, koska rekrytoinnin julkaisu ei ole voimassa

Työmaa-, mittaus- ja tarjouspäällikkö, projekti-insinööri sekä työnjohtaja

Kreate Oy

Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme suoraselkäisyyttä, ammattitaitoa ja halua itsensä kehittämiseen. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi.

Nyt etsimme lisää kehittymishaluisia ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Tehtävän kuvaus

Haemme projekti-insinööriä, työnjohtajaa, työmaapäällikköä, mittauspäällikköä/tietomallikoordinaattoria sekä tarjouspäällikköä rata hankkeillemme, jotka sijaitsevat ympäri Suomea.

Projekti-insinöörinä vastaat työmaan projektinhallinnasta oman vastuualueesi osalta. Tehtäväsi painottuu mm. kustannusohjaukseen, urakan laadunvarmistukseen ja aikatauluseurantaan. Tehtävä edellyttää teknisen osaamisen lisäksi järjestelmällistä toimintatapaa ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa.

Työnjohtajana vastaat töiden kustannustehokkaasta johtamisesta oman vastuualueesi osalta. Toimit esimiehenä rakennustyöntekijöille sekä aliurakoitsijoille. Tehtävä edellyttää teknisen osaamisen lisäksi kykyä erinomaiseen ennakkosuunnitteluun, jämäkkää otetta töiden ohjaamisessa sekä kykyä toimia osana isompaa ryhmää. Arvostamme työssä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Työmaapäällikkönä olet kokonaisvastuussa työmaan toiminnasta ja vastaat siihen liittyvästä laadusta, työturvallisuudesta ja kustannushallinnasta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja. Edellytämme aikaisempaa kokemusta ratatyöskentelystä sekä työnjohtotehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esim. rakennusmestari tai insinööri.

Mittauspäällikkönä/tietomallikoordinaattorina vastuullesi kuuluvat työmaan mittaukset ennakkovalmisteluineen sekä niiden raportointi. Tietomalliosaaminen ja ratamittausten tuntemus on edellytys menestyä työssä, kuten myös määrälaskennan hallitseminen. Olet työssäsi tarkka, järjestelmällinen sekä kehityshaluinen.

Tarjouspäällikkönä vastaat tarjouslaskennasta, tarjousten koordinoinnista, ylläpidosta ja kehittämisestä sekä hankinnan tukemisesta. Arvostamme kokemusta rakennusalasta sekä tarjous- ja määrälaskennasta. Toimit työssäsi itsenäisesti ja tarkasti.

Laita hakemus 12.9.2021 mennessä!

Tuo hakemuksessasi esiin tehtävään soveltuva kokemuksesi ja koulutuksesi, esimerkiksi DI, rakennusinsinööri tai -mestari. Meille tärkeää on tuloshakuinen toimintatapa tiiminä, joten tuothan hakemuksessasi esiin miten tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sinussa ilmenee. Tehtävät edellyttävät matkustamisvalmiutta. Tarjoamme hyvät kehitysmahdollisuudet sekä vahvan organisaation ja ammattilaisten tiimin tueksesi. Palkkauksemme ja henkilöstöetumme ovat kilpailukykyisiä. 

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Useita, Suomi
Hakuaika 19.08.2021 - 12.09.2021
  Täytä hakemus
Palaa työpaikkailmoituksiin